Mørk sjokolade

Makroner med mørk sjokolade i mørketiden

 

 

 

 

 

 

 

Sjokolademakroner var ikke noe jeg umiddelbart likte, men når jeg laget disse med mørk sjokolade ble jeg overbevist. Det tar smaksopplevelsen til neste nivå, og blir nesten en helt annen kake enn med de andre fyllingene som er smakssatt med frukt.

Tips: For å lage brune/beige makroner tar du litt kakaopulver inn i melis og mandelblandingen, og makronene blir dermed fargesatt.

Lag først makroner etter denne oppskrift, men husk kakaopulver inn i røren

120g mørk sjokolade

20g usaltet smør

120g fløte

 

1. Kutt opp sjokoladen i biter eller bruk sjokoladeknapper. 

2. Ta sjokolade og smør i en miksebolle

3. Varm opp fløten i en kjele til det akkurat begynner å boble, og hell denne over sjokoladen og smøret. 

4. La det stå slik i noen minutter før du begynner å røre forsiktig

5. Visp dette sammen til en myk krem før du setter det på benken med plastikk over seg, her skal den stå til den får kjølt seg ned til romteperatur.

6. Nå kan du fylle makronene med denne nydelige sjokoladekremen

 

Eggeskiller i duse farger
Jeg selger disse eggeskillerne i nettbutikken, som brukes i makronbaking

 

 

Kontaktskjema